Nieuws / Blog van Korteland Motoren!

Uitbreiding Team Korteland Motoren!

Per 1 februari wordt het team van Korteland Motoren versterkt met de komst van René Kraaijveld. Hij zal vanaf dat moment de functie van bedrijfsleider gaan bekleden en wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen Korteland Motoren.

Lees meer »

Korteland Motoren levert 2 nieuwe Kawasaki Z650 motoren aan Rijschool Westerbeek Dordrecht

Vandaag kon dhr. Johan Westerbeek, eigenaar van de gelijknamige rijschool Westerbeek uit Dordrecht, eindelijk de sleutels in ontvangst nemen van 2  hagelnieuwe Kawasaki Z650’s. In de mooie kleurstelling rood wit en uitgerust met onder andere valbeugels, valdoppen en LED-verlichting, zijn de twee Kawasaki’s echte blikvangers. Eén van de motoren is speciaal uitgerust voor het 35kW rijbewijs, de ander op staat op vol vermogen.

Lees meer »

Gratis 10 dagen ALLRISK verzekerd bij Korteland Motoren!

Korteland Motoren heeft een unieke service. Uw motor is de eerste 10 dagen gratis allrisk verzekerd! U kunt dus zorgeloos de showroom uit rijden en hoeft zich geen zorgen te maken over de verzekering. Deze is namelijk via Combimotors Verzekeringen gratis de eerste 10 dagen geregeld. Zij doen u daarna vrijblijvend een voorstel voor een verzekering na deze 10 dagen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het ons!

Lees meer »