Retourneren & ruilen bij Korteland Motoren!

Retourneren

U hebt een bedenktijd van 14 dagen.

Dit wil zeggen dat vanaf de dag dat u de producten heeft ontvangen, u 14 dagen de tijd heeft om de aankoop met of zonder reden te ontbinden. U hebt daarna 14 dagen de tijd om de goederen retour te sturen. Als u de gehele bestelling terug stuurt, krijgt u het betaalde bedrag, inclusief verzend kosten binnen 14 dagen terug gestort op uw rekening (retour zending is voor eigen kosten). Heeft u verzendkosten betaald en behoudt u een deel van de bestelling dan wordt alleen de waarde van het teruggestuurde product geretourneerd.

Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, en een artikel terug wilt sturen moet deze ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking worden verzonden naar:

Korteland Motoren
t.a.v. Retour Webshop
Nijverheidsstraat 38 
3371 XE Hardinxveld-Giessendam

Ruilen

Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. U retourneert uw oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft uw nieuwe bestelling door zoals uw gewend bent. We brengen dan ook verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling als deze onder de € 50,- blijft.

Heeft u een product beschadigd of incompleet ontvangen?
Neem dan contact met ons op via

kleding@kortelandmotoren.nl
Tel. 0184-611876

Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden