Winterstalling bij Korteland Motoren

Betrouwbare motoropslag/winterstalling tegen een betaalbare prijs!
Als seizoensgebonden motorrijder wilt u graag zeker weten dat uw beste vriend(in) op twee wielen in goede handen is. Bij ons is dat zo! U hoeft niet langer de garage of de logeerkamer uit te ruimen om uw motorvriend(in) warm en droog te stallen.

Geen gedoe, geen gezeur!
U heeft nu de kans om uw kostbare motorbezit warm en droog en vooral veilig te kunnen stallen in Hardinxveld-Giessendam. Uw motor wordt opgeslagen in onze droge, verwarmde en zeer goed beveiligde ruimte. Zodra het weer beter wordt en de aandrang om te gaan rijden zich weer aandient, zijn wij er ook klaar voor. Alleen even contact opnemen met ons bedrijf en uw motor staat weer voor u klaar. Kan het nog simpeler? Geen gedoe, geen gezeur.

Stalling per maand of de hele winter?
Stallingstarieven per maand of voor het hele seizoen van oktober tot april (6 maanden). Laat uw motor niet in de kou en regen staan deze winter. Laat zien dat u om uw motor geeft en stal hem bij Korteland Motoren in Hardinxveld-Giessendam.

Interesse in winterstalling bij Korteland Motoren?
Vul onderstaand formulier in met uw voorkeuren en wij nemen contact met u op!

De eerste 3 maanden winterstallingstarief of het gehele wintertarief worden afgerekend bij het brengen van uw motor in de winterstalling. Eventuele extra maanden, onderdelen en/of verbruiksmaterialen worden berekend bij het ophalen van uw motor uit de stalling.Hoe nu verder?

Als wij uw aanvraag voor de winterstalling hebben ontvangen nemen wij contact met u op om e.e.a. te bevestigen. In het kort, want geen gezeur weet u nog, hierbij de spelregels;
- Uw motor wordt bij ons in de winterstalling geplaatst
- Uw motor staat in een volledig afgesloten en beveiligde ruimte
- Uw motor staat geheel op eigen risico en dient dus gewoon door u verzekerd te blijven
- Tijdens het brengen van uw motor voor de stalling, ondertekent u nog een winterstallings-formulier
- Betaling van de winterstalling gebeurt vooraf tijdens het brengen van uw motor