Korteland Motoren levert 2 nieuwe Kawasaki Z650 motoren aan Rijschool Westerbeek Dordrecht

Gepubliceerd op 6 januari 2022 om 20:28

Vandaag kon dhr. Johan Westerbeek, eigenaar van de gelijknamige rijschool Westerbeek uit Dordrecht, eindelijk de sleutels in ontvangst nemen van 2  hagelnieuwe Kawasaki Z650’s. In de mooie kleurstelling rood wit en uitgerust met onder andere valbeugels, valdoppen en LED-verlichting, zijn de twee Kawasaki’s echte blikvangers. Eén van de motoren is speciaal uitgerust voor het 35kW rijbewijs, de ander op staat op vol vermogen.

Vorige week hebben de monteurs van Korteland Motoren, na een korte proefrit van dhr. Johan Westerbeek zelf, de motoren klaargemaakt voor de aflevering. De kenmerkende afneembare blauwe L-borden zijn geplaatst op de motoren, de valbeugels en valdoppen zijn gemonteerd en de LED koplampen werden afgesteld. Na een laatste check vanmorgen zijn de motoren netjes opgesteld in de showroom van Korteland Motoren, uiteraard voorzien van een kleine attentie namens Team Korteland.

Halverwege de middag was het dan zo ver. Dhr. Johan Westerbeek kwam met 2 leerlingen op de ingeruilde lesmotoren richting de Nijverheidsstraat in Hardinxveld-Giessendam. Na een bak koffie en een laatste uitleg bij de motoren heeft Sjaak Korteland, eigenaar van Korteland Motoren, de sleutels overhandigd aan dhr. Johan Westerbeek en zijn de leerlingen van Rijschool Westerbeek vertrokken op ‘hun’ nieuwe motoren. Uiteraard hebben ze eerst nog trots geposeerd bij de motoren. Check ook onze Facebook-pagina voor de overige foto’s.

Rest ons als Team Korteland Motoren niets meer dan dhr. Johan Westerbeek (wederom) te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij wensen de huidige en toekomstige leerlingen van Rijschool Westerbeek veel veilige en plezierige kilometers toe !

Aanvullende informatie over de diensten van Rijschool Westerbeek kunt u vinden op de website, www.rijschoolwesterbeek.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.