Uitbreiding Team Korteland Motoren!

Gepubliceerd op 26 januari 2022 om 20:28

Per 1 februari wordt het team van Korteland Motoren versterkt met de komst van René Kraaijveld. Hij zal vanaf dat moment de functie van bedrijfsleider gaan bekleden en wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen Korteland Motoren.

Naast zijn dagelijkse aanwezigheid in de showroom van de motoren en scooters zal hij ook de werkplaats en kledingafdeling onder zijn hoede nemen. Ook wordt er een automatiseringtraject gestart en zal de aanwezigheid van Korteland Motoren op internet en social media verder worden uitgebreid. Mooie plannen voor de toekomst!

Dit betekent uiteraard niet dat ikzelf, Sjaak, uit beeld ga verdwijnen. Sterker nog, ik zal meer tijd hebben om de klanten te woord te staan en kan mijn passie voor de inkoop van de juiste motoren en scooters met wat meer tijd en aandacht uit voeren. Deze stap is gemaakt om rust en toekomstperspectief te creëren voor mijn absolute trots, Korteland Motoren. Ik weet van René dat hij vol passie en enthousiasme, zoals we hem kennen, binnen ons team zijn plek zal innemen!

Binnen Korteland Motoren kunt u blijven bouwen op het huidige team. Per 1 februari zijn Marcel, René en ikzelf voor de verkoop van motoren en scooters aanwezig. Dyon, Dirk en Peter bezetten de werkplaats/het magazijn en Anja blijft het stralende middelpunt van de kledingstore.

Een grote uitdaging en ontwikkeling waar we als directie en medewerkers van Korteland Motoren trots op zijn en vertrouwen in hebben. We maken dan ook graag van de gelegenheid gebruik René succes te wensen met zijn nieuwe uitdaging en kijken vast vooruit naar een mooi nieuw motorseizoen.

Bedankt aan alle klanten en relaties voor het vertrouwen in al die jaren...op naar Korteland Motoren 2.0!

Met motorvriendelijke groet,

Sjaak Korteland 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.