NIEUWE EIGENAAR KORTELAND MOTOREN IN HARDINXVELD-GIESSENDAM

Gepubliceerd op 6 mei 2024 om 10:08

6 mei 2024 – Hardinxveld-Giessendam - Motorbranche

Afgelopen woensdag 1 mei 2024, exact 30 jaar geleden, openden Sjaak en Pleunie Korteland de deuren van hun motorzaak in Hardinxveld-Giessendam. Wat begon in een kleiner gedeelte is ondertussen uitgegroeid tot de prachtige showroom met werkplaats en kledingafdeling aan de Nijverheidsstraat in Hardinxveld-Giessendam.

Al die tijd heeft Sjaak Korteland het bedrijf vol passie en toewijding opgebouwd naar de huidige vorm. Nu na exact 30 jaar en per 1 mei jl. na 25 jaar BOVAG lidmaatschap dragen zij de zaak vol vertrouwen over aan René en Jantine Kraaijveld.

Voortzetten wat goed is!
René Kraaijveld is sinds 1 februari 2022 in dienst getreden bij Korteland Motoren met als doel om na 3 jaar de zaak van Sjaak en Pleunie over te nemen. De uitwerking van de plannen en met name de automatisering in combinatie met de voorliefde van Sjaak voor symbolische data hebben er nu dus voor gezorgd dat de overname exact op het 30-jarig jubileum heeft plaatsgevonden. René zal met kennis en dezelfde gedrevenheid en passie voor motoren en scooters de zaak voortzetten. Volgens René zelf zal er voorlopig niet veel veranderen: de naam blijft hetzelfde en onder het motto “veilig en betaalbaar motor- en scooterrijden voor iedereen met geweldige service voor de klant” blijven ook dezelfde waarden en inzet voor de klanten bestaan.


Langdurige warme relaties met klanten en leveranciers
Zoals de klanten en leveranciers al die jaren gewend zijn staat de koffie altijd klaar bij Korteland Motoren EN dat blijft zo. De warme band met klanten en leveranciers, de steunpilaren onder het bedrijf zoals Sjaak dat regelmatig benoemd, zal blijvend worden gekoesterd door de nieuwe eigenaren. Het voltallig personeel blijft actief in de zaak en ook de kenmerkende openingstijden (maandag geopend met koopavond) zullen ongewijzigd worden voortgezet. Korteland is én blijft “De regionale motorzaak voor al je nieuwe en gebruikte motoren en scooters met alles wat daarbij komt kijken! De trouwe klanten zijn afgelopen zaterdag op 4 mei tijdens de jaarlijkse Open Dag van Korteland Motoren over dit heugelijke feit geïnformeerd en hebben dit onder het genot van een hapje en een drankje kunnen meevieren.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.