Motorjassen Dames

In welke klasse je ook rijdt, met onze brede keuze in damesjacks geef je je motoroutfit meteen een upgrade.

Voor het ontwerp van de damesjacks stond het vrouwenlichaam centraal. En waarom ook niet? Het gaat tenslotte ook om dameskleding.

Maar al te vaak zijn damesjacks gewoon kleinere uitvoeringen van een herenjack.

Niet bij ons. Bij ons wordt kleding voor vrouwen door vrouwen ontworpen. We houden er rekening mee dat vrouwen een andere lichaamsvorm hebben. Onze jacks hebben stelbandjes op de juiste plekken en comfort en stijl staan voorop.

Adventure- Voor lange tochten hebben we damesjacks die alle vrijheid en comfort bieden. Of het nu gaat om een GORE-TEX®-jack tegen de regen of een jack met ventilerende inzetstukken om lucht door te laten, in ons assortiment vind je altijd precies wat je zoekt.

Sport- Het laatste wat je wilt als je sportief op pad gaat, is teveel stof die om je heen slobbert. Met onze damesjacks hoef je je daar niet druk over te maken. Je hebt alle bewegingsvrijheid en geen last van overbodige massa. Onze sportjacks voor dames zijn speciaal ontwerpen voor de vrouwelijke motorrijder.

Urban- Deze collectie is ontworpen volgens onze Tailored Technology-filosofie, zodat je je motorjack helemaal persoonlijk kunt afstylen. Bij onze urban damesjacks stond het design voorop. Bovendien zijn ze slijtvast en bieden ze optimale bescherming, welke stijl je ook kiest.

Onze damesjacks zijn speciaal ontworpen voor op de motor, maar zijn ook een fashionstatement. Ontdek het zelf!