Motor Jeans Dames

Flodderig. Massief. Slechte pasvorm. Onflatteus.

Niet bij onze damesjeans! Daar hebben we wel voor gezorgd. Onze trendy damesjeans zijn er in een regular en slim fit en doen het even goed op als naast de motor.

Door de Comfort Seat-constructie, waarbij de kruisnaden verplaatst zijn, heb je alle bewegingsvrijheid op de motor. Dit is vooral handig als je langere tochten maakt. Het lijkt misschien niet heel belangrijk, maar dit kleine detail maakt een wereld van verschil. Hiermee voorkom je een drukpunt dat pijn kan doen.

Bij onze jeanscollectie voor dames kun je ook kiezen voor een 100%-waterproofuitvoering. Stortregen? Geen probleem! De jeans zijn voorzien van een innovatief, inhouse ontwikkeld hydratex® | 3L Pro-membraan dat is gelamineerd op het denim. De waterdichte laag houdt regen tegen, maar dankzij het ademend vermogen blijf je koel op warme dagen.

Dat is overigens ook precies wat de geïntegreerde COOLMAX® doet.

Dankzij onze geïntegreerde SEESMART™-technologie heb je ultradunne, maar zeer sterke protectors bij de knieën en naar keuze, ook bij de heupen. En bij ons is ultradun ook ultradun. Het mooie van SEESMART™ is dat je waarschijnlijk niet eens door hebt dat de protectors er zitten. Wat je ook doet, je jeans zit altijd even comfortabel.

Bekijk onze damesjeans en ontdek zelf hoe goed uitgevoerde comfort en stijl eruitzien.