Motorlaarzen & Schoenen Dames

Motorlaarzen en mobiliteit te voet gingen niet altijd even goed samen. De laarzen zijn absoluut heerlijk comfortabel als je op de motor zit, maar ermee rondlopen was vaak een heel ander verhaal. Tegenwoordig zit een goede laars altijd goed, of je nu op de motor of te voet nieuwe wegen verkent. Onze dameslaarzen zijn een perfect voorbeeld van hoe je het beste van twee werelden kunt hebben.

Het ontwerpen van laarzen die comfortabel lopen, maar ook voldoende bescherming bieden op de motor was een uitdaging, maar we maken graag het onmogelijke mogelijk.

Onze dameslaarzen zien er niet alleen stijlvol uit, maar ze hebben ook alle beschermende elementen voor optimale veiligheid. Onze laarzen hebben een anatomisch gevormd voetbed, een anatomisch gevormde enkelprotector, een schakelpad, een versterkte hiel en neus en nog veel meer.

Dit betekent dat je lichaam extra wordt beschermd waar het het meest nodig is. Dat betekent echter niet dat dit ten koste gaat van het comfort. De thermisch gevormde hiel- en teenzone kunnen voor extra veiligheid worden verstevigd. Als je je laarzen aanhebt op de motor merk je er niets van, omdat het kunststof op hoge temperatuur de perfecte pasvorm heeft gekregen. De versterkte hielkap zorgt ook voor een betere stand van de voet.

Als jij onder alle weersomstandigheden op de motor zit en 100% waterproof bescherming zoekt, kies dan voor onze ''H2O''-laarzen. Die beschermen tegen de regen en de hydratex®-technologie zorgt voor ademend vermogen en houdt je voeten droog.

Bekijk onze collectie dameslaarzen en je zult versteld staan.