Motorhandschoenen Dames

Trek onze dameshandschoenen aan en je voelt onmiddellijk dat ze speciaal zijn ontworpen voor vrouwenhanden.

In welke klasse je ook rijdt, veiligheid en stijl gaan prima samen. Door de combinatie van materialen, of het nu stof is of leer, hebben de handschoenen een perfecte nauwsluitende pasvorm voor ultiem comfort. En dankzij de beschermende technologie is veiligheid gegarandeerd. De versteviging zit bij de knokkels, vingers, pols, handpalm en op meer plekken.

Onze handschoenen zijn ook geschikt voor verschillende weersomstandigheden dankzij de verschillende 100% waterdichte coatings. Voor warme dagen op de motor zijn er de handschoenen met veel ademend vermogen en ventilatie. Voor de koude dagen zijn er de handschoenen met een high-loft donsvoering en isolatie waarbij je nog steeds alle controle hebt.

Je kunt kiezen uit handschoenen met korte of lange manchetten. Als je voorkeur uitgaat naar een ''kaphandschoen'', heb je extra bescherming bij je polsen en onderarmen. Bij kortere handschoenen zorgen stelbandjes op de juiste plek voor de ideale pasvorm.

De Connect Fingertip is iets waar we niet alleen trots op zijn, maar wat ook buitengewoon functioneel is. Hierdoor kun je als je niet rijdt met je handschoenen aan je smartphone gebruiken of iets aanpassen op je navigatiescherm. Je hoeft je handschoenen niet de hele tijd aan en uit te doen en dit maakt het leven een stuk gemakkelijker.

Als je op zoek bent naar handschoenen voor de winter, die passen bij je tweedelige leren pak of die met jou het avontuur willen trotseren, ben je bij onze dameshandschoenen aan het juiste adres.