Motorbroeken Dames

En in onze collectie broeken vind je gegarandeerd een item dat voldoet aan jouw eisen aan stijl, bescherming en functionaliteit.

Net zoals bij onze jacks maken we onze herenbroeken niet gewoon een maatje kleiner voor dames. Al onze broeken zijn speciaal voor vrouwen - door vrouwen - ontworpen voor de beste pasvorm voor de verschillende lichaamstypen.

Of je nu op zoek bent naar een leren broek - zoals onze Xena 2 - of naar een broek uit drie lagen voor alle weersomstandigheden - zoals de Neptune GTX - de keuze is aan jou.

Wat zo geweldig is aan onze broeken is dat je ze kunt vastritsen aan verschillende van onze damesjacks. Voor meer luchtigheid in de zomermaanden combineer je het Eclipse-damesjack met de Enterprise 2-damesbroek. We hebben ook vaste tweedelige sets die bestaan uit een jack en een bijpassende broek. Voorbeelden hiervan zijn The Outback, Neptune GTX en de Airwave 2.

Bij onze damesbroeken staan niet alleen stijl en design voorop, maar ook veiligheid op de motor. Met onze outfits hoef je je dus nooit zorgen te maken of je goed beschermd bent. Onze damesbroeken hebben CE-gecertificeerde bescherming bij de knie en heup en zijn gemaakt van slijtvaste materialen die bestand zijn tegen een valpartij.

Wanneer je de verbindingsrits gebruikt om je broek vast te zetten aan je jack, ben je extra goed beschermd en nog beter bestand tegen de elementen!

Ben je op zoek naar een motorbroek van leer of stof? Neem dan vooral een kijkje in onze collectie.